Upoznajte nas

stojimo vam na raspolaganju

IstraCom d.o.o.

Dobrodošli na istracom.com. Mi smo strastveni tim stručnjaka u području informatičke i komunikacijske tehnologije (ICT) koji se ponosi pružanjem vrhunskih rješenja i usluga. 

Naša priča započela je 2002. godine. Osnivač tvrtke je Zenzerović Robert, diplomirani inženjer elektrotehnike, ovlašteni inženjer/projektant pri Hrvatskoj komori arhitekata i inženjera u graditeljstvu. Od tada smo rasli i razvijali se, pružajući našim klijentima rješenja koja im omogućuju da budu konkurentniji i efikasniji u digitalnom dobu.

Tvrtka ima 8 zaposlenika. Poslovi se izvode uz široku mrežu partnera i dobavljača te vanjskih stalnih i povremenih suradnika raznih profila, zbog čega smo u mogućnosti rješavati široki spektar problema s područja ICT.

IstraCom d.o.o. je nastao vlastitim sredstvima, uz mnogo uloženog truda, na što smo posebno ponosni.

Podaci tvrtke

Istracom d.o.o.

Monvidalska 34

52100 Pula

OIB 57677093221

IBAN HR8223600001101627021

tel +385 52 592 550

mob +385 98 441 511

mail istracom@istracom.hr

Nova tehnološka rješenja

Nova tehnološka rješenja donose inovacije koje oblikuju budućnost. Ovi napredni sustavi i aplikacije mijenjaju način na koji radimo, komuniciramo i živimo. Od umjetne inteligencije do naprednih mrežnih informacijskih tehnologija, otkrijte kako nova tehnološka čuda transformiraju svijet oko nas i otvaraju vrata nevjerojatnim mogućnostima.

Dugogodišnje iskustvo

Naša dugogodišnja predanost i stručnost rezultiraju neprocjenjivim iskustvom. S više desetljeća iskustva, pružamo pouzdane usluge i rješenja prilagođena vašim potrebama. Naša stručnost postavlja standarde u industriji, a povjerenje koje smo stekli govori o našem kontinuiranom posvećenju izvrsnosti i uspjehu.

Mi to radimo korak po korak

Naš pristup je temeljen na koracima. Svaki korak je pažljivo planiran i izvršen kako bi postigli ciljeve. Ova metodička strategija osigurava da svaki aspekt projekta bude pažljivo razmotren i usmjeren prema uspjehu. Pouzdanost i preciznost našeg korak-po-korak pristupa čine nas pravim partnerom za postizanje vaših ciljeva.

Podrška i briga o klijentima

Naša podrška i briga o klijentima su neizostavni elementi naše usluge. Posvećeni smo zadovoljstvu naših klijenata, pružajući stručno vođenje i pažljivu podršku tijekom cijelog puta. Vaš uspjeh je naš prioritet, i radimo s vama kako bismo osigurali da se vaše potrebe i očekivanja ispune na najbolji mogući način.

KLJUČ U RUKE

Vjerujemo u naporan rad i predanost​

U današnjem dinamičnom poslovnom okruženju, informacijske tehnologije su postale neophodne za prosperitet svake uspješne tvrtke. Kvalitetan i pouzdan informacijski sustav je ključna komponenta uspješnog poslovanja.

Zbog toga smo ovdje kako bismo vam ponudili prilagođene usluge održavanja i optimizacije informacijskih sustava koje će zadovoljiti specifične potrebe vašeg poslovanja.

Hvala našim partnerima

Samo najbolje je dovoljno dobro

Naši pouzdani dobavljači opreme su ključni partneri u našem poslovnom uspjehu. Surađujemo s pažljivo odabranim dobavljačima koji osiguravaju visokokvalitetnu opremu koja nam omogućava da isporučimo vrhunske proizvode i usluge našim klijentima. Njihova stručnost, dosljednost i predanost kvaliteti igraju ključnu ulogu u našem lancu opskrbe, osiguravajući našu konkurentsku prednost na tržištu.

Želite li unaprijediti svoje poslovanje?

javite nam se i ostanimo u kontaktu

Trebate više informacija?

Javite nam se