Upoznajte nas

stojimo vam na raspolaganju

IstraCom d.o.o.

Dobrodošli na istracom.com! Mi smo strastveni tim stručnjaka u području informacijske i komunikacijske tehnologije (ICT) koji se ponosi pružanjem vrhunskih rješenja i usluga. Dopustite nam da vam se bliže predstavimo.

Naša priča započela je 2002. godine, kada smo okupili tim entuzijasta s jednim zajedničkim ciljem – transformirati poslovanje kroz ICT inovacije. Od tada smo rasli i razvijali se, pružajući našim klijentima rješenja koja im omogućuju da budu konkurentniji i efikasniji u digitalnom dobu.

Volimo DIGITALNO

Osnivač tvrtke je Zenzerović Robert, diplomirani inženjer elektrotehnike, ovlašteni inženjer/projektant pri Hrvatskoj komori arhitekata i inženjera u graditeljstvu.

Tvrtka ima 7 zaposlenika. Poslovi se izvode uz široku mrežu partnera i dobavljača te vanjskih stalnih i povremenih suradnika raznih profila, zbog čega smo u mogućnosti rješavati široki spektar problema s područja ICT.

IstraCom d.o.o. je nastao vlastitim sredstvima, uz mnogo uloženog truda, na što smo posebno ponosni.

Nova tehnološka rješenja

Nova tehnološka rješenja donose inovacije koje oblikuju budućnost. Ovi napredni sustavi i aplikacije mijenjaju način na koji radimo, komuniciramo i živimo. Od umjetne inteligencije do naprednih mrežnih informacijskih tehnologija, otkrijte kako nova tehnološka čuda transformiraju svijet oko nas i otvaraju vrata nevjerojatnim mogućnostima.

Dugogodišnje iskustvo

Naša dugogodišnja predanost i stručnost rezultiraju neprocjenjivim iskustvom. S više desetljeća iskustva, pružamo pouzdane usluge i rješenja prilagođena vašim potrebama. Naša stručnost postavlja standarde u industriji, a povjerenje koje smo stekli govori o našem kontinuiranom posvećenju izvrsnosti i uspjehu.

Mi to radimo korak po korak

Naš pristup je temeljen na koracima. Svaki korak je pažljivo planiran i izvršen kako bi postigli ciljeve. Ova metodička strategija osigurava da svaki aspekt projekta bude pažljivo razmotren i usmjeren prema uspjehu. Pouzdanost i preciznost našeg korak-po-korak pristupa čine nas pravim partnerom za postizanje vaših ciljeva.

Podrška i briga o klijentima

Naša podrška i briga o klijentima su neizostavni elementi naše usluge. Posvećeni smo zadovoljstvu naših klijenata, pružajući stručno vođenje i pažljivu podršku tijekom cijelog puta. Vaš uspjeh je naš prioritet, i radimo s vama kako bismo osigurali da se vaše potrebe i očekivanja ispune na najbolji mogući način.

KLJUČ U RUKE

Vjerujemo u naporan rad i predanost​

U današnjem dinamičnom poslovnom okruženju, informacijske tehnologije su postale neophodne za prosperitet svake uspješne tvrtke. Kvalitetan i pouzdan informacijski sustav je ključna komponenta uspješnog poslovanja.

Zbog toga smo ovdje kako bismo vam ponudili prilagođene usluge održavanja i optimizacije informacijskih sustava koje će zadovoljiti specifične potrebe vašeg poslovanja.

Hvala našim partnerima

Samo najbolje je dovoljno dobro

Naši pouzdani dobavljači opreme su ključni partneri u našem poslovnom uspjehu. Surađujemo s pažljivo odabranim dobavljačima koji osiguravaju visokokvalitetnu opremu koja nam omogućava da isporučimo vrhunske proizvode i usluge našim klijentima. Njihova stručnost, dosljednost i predanost kvaliteti igraju ključnu ulogu u našem lancu opskrbe, osiguravajući našu konkurentsku prednost na tržištu.

Želite li unaprijediti svoje poslovanje?

javite nam se i ostanimo u kontaktu

Trebate više informacija?

Javite nam se